Wellness & Body

Hotstone massage:
Behandeling bestaat uit: reiniging met warme compressen en lichaamspeeling, massage met warme oliën en stenen. Het is een unieke ervaring door combinatie van warmte, druk van de stenen en de heilzame werking van essentiële oliën.  Het is een sensatie voor lichaam en geest
Duur: 45 minuten

Cupping bodymassage:
Behandeling bestaat uit: reiniging met warme compressen en massage met warme oliën en cupping. Cupping is gebaseerd op de traditionele Chinese cupping welke voor iedereen die o.a. last heeft van pijnlijke gespannen spieren, spijsverteringsproblemen, gewrichtspijn, cellulite en striae een uitkomst is.
Duur: 40 minuten

Relax massage:
Behandeling bestaat uit: reiniging met warme compressen en lichaamspeeling, massage voor rug, schouder en nek. Een heerlijke massage om even alle stress van alledag achter u te laten en te ontspannen. De vermoeidheid verdwijnt en u krijgt weer nieuwe energie.
Duur: 30 minuten.

Bodypakking:
Behandeling bestaat uit: het scrubben van de huid die niet alleen de dode huidcellen verwijderd maar de huid tevens perfect voorbereid tot het opnemen van alle voedingstoffen die in de pakking zitten.
De pakking wordt over het gehele lichaam aangebracht met een masserende techniek om het goed over de huid te verspreiden en de werkstoffen al licht in de huid te masseren. Vervolgens wordt het lichaam toegedekt met een verwarmingsdeken en kan de pakking onder invloed van de aangename warmte gedurende 30 minuten haar werking doen. De warmte zorgt tevens ervoor dat alle werkstoffen diep in de huid en circulatiesystemen kunnen doordringen.
Tot slot wordt het lichaam ingesmeerd met de ultrarijke en voedende bodycream om de huid weer af te sluiten en uitdroging geen kans te geven.
Duur: 70 minuten.

U kunt kiezen uit:
Olive & lavender: La Beauté de Provence Bodypakking Olive & Lavender is samengesteld uit de beste actieve ingrediënten uit de Franse Provence. Zuivere lavendel staat bekend om z’n natuurlijke rustgevende en ontspannende werking. Shea butter voedt, verzacht en verzorgt de huid. Vitamine E is een sterke anti-oxidant. De Olive & Lavendel bodypakking staat garant voor rustgevendheid, antistress en voedend. Geniet na met een kopje wellness thee.

Chocolate: Geniet van de luxe van Chocolade! Deze lichaamspakking bevat actief voedende ingrediënten en krachtige beschermende anti-oxidanten. Chocolade is rijk aan theobromine, dat een krachtige positieve invloed heeft op emoties en een gelukzalig gevoel stimuleert. Chocolade Bodypakking is goed voor lichaam en geest. Geniet na met een kopje warme chocolademelk en bonbons.

Coconut: Geniet van de zoete verleiding van de Caribische Kokosnoot. Kokosolie heeft een natuurlijke voedende werking. Het geeft een weldadige, luxueuze en tropische belevenis. Shea butter voedt, verzacht en verzorgt de huid. Vitamine E is een sterke anti-oxidant. Droom weg bij de zoete tropische verleiding. Geniet na met een glas cocoswater.

Aloë-vera: Aloë Vera Bodypakking kalmeert, hydrateert en voedt de droge huid. Verrijkt met algenextract, komkommer en aloë-vera. Geniet na met een glas aloë-vera drank.

Algen: Algen bodypakking beval vele mineralen, eiwitten, vitamines, foliumzuur en spore-elementen. Ideaal om het lichaam te ontslanken, te zuiveren en weer in balans te brengen. De algenbehandeling voert vochten af en herstelt de vochtbalans, werkt stimulerend op de schildklier en werkt weefsel herstellend. Geniet na met een kopje wellness thee.

 

Ga voor prijzen naar de prijzen pagina.

Direct contact opnemen?