OPI

OPI is een Amerikaanse firma, die te vinden is tussen de filmstudio’s in Hollywood. OPI is op dit moment in ruim 100 landen verkrijgbaar en is op de professionele markt in Amerika nummer 1. De hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. In de beginjaren produceerde OPI alleen kunstnagelproducten; later is het assortiment uitgebreid met een ontzettend brede keus aan producten. Bij OPI staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel altijd op de eerste plaats.

OPI nagellak is een begrip in Amerika en wordt dan ook door tal van sterren, zoals Katy Perry, Oprah Winfrey, Lady Gaga, de Kardashians en Rihanna op handen gedragen. Het is vooral de uitgebreide kleurencollecte waarmee het merk zich onderscheidt. OPI heeft voor iedere smaak en stijl wel een bijpassende kleur. Ook in kwaliteit voldoet OPI aan de hoge eisen die gebruikers, zeker filmsterren stellen. De lak blijft lang zitten, heeft een perfecte kleurdekking en is ‘shockproof’. Geen wonder dat OPI in Amerika al diverse Awards heeft gewonnen en dat het door lezers van magazines is uitgeroepen tot het beste product. Ieder voor- en najaar komt OPI met 12 nieuwe kleuren, gebaseerd op de nieuwste trend in de mode. Daarnaast lanceert OPI regelmatig eenmalige seizoenskleuren, die betrekking hebben op een actueel thema of een nieuwe film.

Kom langs in de salon en laat je adviseren welke kleur het beste bij je past of onderga de nieuwste OPI axxium Soak-Off Gel Lacquer behandeling, waarbij de kleur maar liefst 2 weken blijft zitten.

 

 

Direct contact opnemen?