Ginkel's

Voor de huidverzorgende behandelingen wordt er in de salon gebruik gemaakt van de aloë-vera & green tea producten van Ginkel’s dutch natural based cosmetics. Aloë-vera & green tea face care is ontwikkeld om de droge en gevoelige huid optimale verzorging te bieden. Deze producten zijn geformuleerd met ingrediënten die geselecteerd zijn om op een milde actieve werking de kwetsbare huid niet verder te laten belasten. Aloë-vera extract staat bekend om de uitsluitende vocht inbrengende eigenschappen, terwijl groene thee extract als krachtige antioxidant de huid beschermt.

Ginkel1

De moderne man streeft naar perfectie, kwaliteit en luxe. Een goed verzorgd uiterlijk hoort daarbij. Ginkel’s skin care for men biedt verzorgingsproducten met een minimum aan inspanning en een maximum aan resultaat. Door een evenwichtige keuze uit actieve plantaardige ingrediënten zijn de producten bijzonder vriendelijk en verzorgend voor de huid en zijn eenvoudig en snel toepasbaar.

Ginkel2

In de pubertijd krijgt de huid het vaak zwaar te verduren. Door hormonale oorzaken, minder evenwichtige voeding en gebruik van afsluitende make-up ontstaan vaak puistjes, mee-eters, comedonen en andere ongemakken. Ginkel’s young skin care rekent hier op milde wijze mee af. De milde basisproducten bevatten zuiverende stoffen en hebben een uitstekende verzorgende werking op de jongere huidtypen.

Ginkel3

Direct contact opnemen?