Ginkel's

Aloë Vera Face Care

Stress, geen tijd voor gezond eten en veelvuldig douchen en baden zijn kenmerken van de 30+ fase in het leven. De huid heeft het dan ook zwaar, vertoont vaak een verstoorde vochtbalans (te droog) en mist een vitale uitstraling. Aloë Vera Face Care zorgt met het bijzonder verzorgende en hydraterende aloë vera voor een effectieve huidverzorging en het behoud van een vitale huid. Naast de hoge doseringen aloë vera bevat deze serie aanvullende actieve ingrediënten als: groene thee extract, shea butter, panthenol en vitamine E.

Men Care Cosmetics 

Steeds meer mannen ontdekken de schoonheidssalon of barbier. Uiterlijke verzorging is voor veel mannen zelfs een dagelijkse routine. Ginkel’s® biedt verzorgingsproducten met een minimum aan inspanning en een maximum aan resultaat die speciaal is geformuleerd voor de robuuste mannenhuid.

Young Skin Care

In de pubertijd krijgt de huid het vaak zwaar te verduren. Door hormonale oorzaken, minder evenwichtige voeding en gebruik van afsluitende make-up ontstaan vaak puistjes, mee-eters, comedonen en andere ongemakken. Ginkel’s® young skin care rekent hier op milde wijze mee af. De milde basisproducten bevatten zuiverende stoffen en hebben een uitstekende verzorgende werking op de jongere huidtypen.

 

Direct contact opnemen?